srijeda, 27. studenoga 2013.

Harissa Darivanje

Još malo i prosinac je tu, kuhano vino mirisat će na svakom uglu, domaće kobasice kombinirat će se s kiselim zeljem, a u našim kuhinjama vrijedno će se peći kolači. Upravo zato mi je i toliko drago da je došlo do suradnje između Harissa spice store-a i mene kako bi vas u ovo nadolazeće vrijeme darivanja mogli razveseliti mirisnim paketom u kojem su VANILIJA bourbon, ZVJEZDASTI ANIS i odlična MJEŠAVINA ZA KUHANO VINO :)

Ukoliko još niste, priključite se nagradnoj igri koja je u tijeku na stranici mog Facebook bloga Biftek i Merlot, slijedite kratka pravila, podjelite s prijateljima i uz malo sreće 2.12. možda izvučemo baš vas! :)

Harissa vas daruje


Vlasnicima Harissa spice store-a začini i začinsko bilje njihova su strast što možete i primjetiti čim uđete u dućan, vole kuhati, putovati i uz to, vole sve dobro začiniti :)

Znate kako nam kažu da je svakodnevni život potrebno malo 'začiniti' s vremena na vrijeme, pa zašto ne bi počeli s jelima koja kuhamo? Izbor je zbilja šarolik pa ćete tamo osim začina moći pronaći razne čajeve i popratnu opremu kao što su mužari, mlinci, šalice, čajnici...a ljubazne djelatnice sve će vam objasniti i pomoći oko odluke, jer odlučiti između svih tih divotica zbilja nije lako!

Harissa spice shop


Ukoliko se nalazite u Zagrebu, a još niste svratili do Harisse i pritom nemate ideju što pokloniti bližnjima za nadolazeće blagdane, zašto ne bi ste razveselili najdraže poklon paketima s najmirisnijim ili najneobičnijim začinima? Znam da ću ja to učiniti i baš se veselim :)

Harissa je mislila i na vas koji niste u blizini, tako se na njihovoj stranici http://www.harissa.hr nalazi web shop kao i popis svega što imaju u ponudi s navedenim cijenama.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u nagradnoj igri i pozdravljamo vas do neke sljedeće :)

 

Da mi ne zalutate u gradu adresa je:


Harissa Spice Store
Masarykova 3, 10000 Zagreb
tel: +385 1 7794836

Nema komentara:

Objavi komentar